Kaptas-konsepti

Adaptable Automation Associate

Kaptas - Adaptable Automation Associate

Kaptas-ajattelu

Aina on vara parantaa – kyseenalaistaa ja katsoa asioita uudesta näkökulmasta. Tehostamisen ratkaisu voi löytyä uudesta automaatiosta, aiemmin toteutetun automaatioratkaisun älykkäästä päivityksestä, joskus myös manuaalisen työn kehittämisestä. Automaatio ei ole itseisarvo, asiakkaalle paras mahdollinen kokonaisratkaisu kyllä!

Kaptas-palvelukyky

Olemme asiakkaalle kumppani. Kaptaksen koko ammattilaistiimin intohimo on tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Tehokkuutta, kilpailukykyä, onnistumisia, ratkaisuja isompiin ja pienempiin ongelmiin. Valttimme on asiantuntemus, uusin teknologia ja se tärkein - kokemus. Ja kun kiire on, meillä on myös vikkelät jalat ja myönteinen asenne.

Kaptas-laatu

Hyvä laatu ratkaisee. Hyvä laatu täyttää tilauskirjat. Hyvä laatu on myös paras huomisen työpaikkojen varmistaja – yhtä lailla asiakkaillemme kuin meille itsellemmekin. Yhdessä vahvan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme palvelun laatuun ja toiminnan joustavuuteen panostaen. Verkostokumppanimme edustavat oman alansa parasta osaamista – Kaptas-laatua.

Kaptas-kustannustehokkuus

Automaatiolla saavutetaan tuottavuutta ja kannattavuutta toimialasta riippumatta. Automaatio parantaa teollisuuden kilpailukykyä ja laatu. Henkilöresurssit voidaan ohjata tehokkaasti nimenomaan henkilötyötä vaativiin työvaiheisiin. Jokainen sekunti on meille haaste – ja myös voitto, kun saamme puristettua tuotantolinjan vaiheajasta yhdenkin sekunnin pois.

Kaptas-skaalautuvuus

Kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti aikanaan tehdyt investoinnit hyödynnetään tehokkaasti siinä vaiheessa, kun tuotantoa täytyy kasvattaa. Tuotantolinjat skaalautuvat asiakkaan volyymien kasvaessa, toteutetut vuosituotantovolyymit ovat 1-20 miljoonaa kappaletta.


Kaptas-konsepti

Kaptas yrityksenä

Kaptas kumppanina

Kaptas työpaikkana