Kaptas automaatio­kumppanina

Kaptas kumppanina

Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen sekä taito konkretisoida tieto toimiviksi ratkaisuiksi on Kaptaksen osaamisen ydintä. Katsomme kokonaisuutta – kartoitamme teknologiat, teemme kokoonpantavuusanalyysit ja prosessioptimoinnit.

Kuuntelemme asiakasta. Annamme asiakkaan käyttöön kaiken sen kokemuksen ja tietotaidon, joka meille on karttunut. Kerromme ratkaisuvaihtoehdoista ja teknologioihin liittyvistä yksityiskohdista. Ennakoimme myös teknologian kehityssuuntia, jotta asiakkaamme saa mahdollisimman hyvän ja kattavan kuvan kokonaisuudesta ennen investointipäätöstään.

Kokemuksemme lääke- ja diagnostiikkateollisuudesta, muovi- ja metallitoimialalta ja elektroniikkateollisuudesta ovat vahvoja referenssejä. Pitkä kokemus, oivaltavat ratkaisut ja koko Kaptas-tiimin saumaton yhteistyö on asiakkaidemme etu.

Robotiikkaa laajasti: ABB, Fanuc, Yaskawa, Omron, Stäubli, KUKA

Sen minkä teemme, teemme älykkäästi. Esimerkiksi kokoonpanokoneiden ideointi valmiiksi testattujen perusratkaisujen ympärille nopeuttaa ja yksinkertaistaa valmistusta. Robotiikan valikoima on laaja: ABB, Fanuc, Yaskawa, Omron, Stäubli, KUKA.

Teknologiavalinnoissa huolehdimme siitä, että automaatiolla on mahdollisimman pitkä elinkaari. Automaatiolinjamme ovat ketterästi laajennettavissa. Kun linjan uudistaminen tulee ajankohtaiseksi, komponentit voidaan kierrättää tehokkaasti.

Kaptaksella on sertifioitu ISO 9001 -toimintajärjestelmä. Kasvavalle ja kansainvälistyvälle yritykselle sertifiointi toimintajärjestelmä on tärkeä näyttö laadunhallinnasta läpi koko prosessin. Laadunhallinta varmistaa asiakkaan edun, tuotteille ja palveluille asetettujen vaatimusten täyttymisen.

Olemme luoneet vahvan kumppaniverkoston, jonka jäsenet edustavat alansa parasta osaamista – suunnittelua, simulointia ja koneistusta.

Lue myös

Kaptas yrityksenä

Lue lisää

Lue myös

Asiakastarinat

Lue lisää