Kaptas Oy työpaikkana

Kaptas Oy on teollisuuden tuotannon tehostamisen ja automaation asiantuntijayritys. Olemme erikoistuneet tuotantoautomaation menetelmien, teknologioiden ja prosessien kehittämiseen.

Teollisuusautomaation ala kasvaa ja merkitys korostuu monella tavalla: automaatio parantaa tuottavuutta, vähentää tuotantovirheitä, lisää joustavuutta ja parantaa työturvallisuutta ja työn mielekkyyttä.

Alalle tarvitaan jatkuvasti osaajia – teollisuusautomaatio tarvitsee ihmisiä.

Valmiina haasteisiin

Osaamistamme hyödyntävät muun muassa lääke- ja diagnostiikkateollisuuden, metallin, muovin ja elektroniikan alan kärkiyritykset. Kiitos vaativan ja monipuolisen asiakaskunnan, olemme vuosikymmenten aikana kartuttaneet tuotannollisten prosessien erikoisosaamistamme. Merkityksellisessä työssä tekijät näkevät oman kädenjälkensä.

Vahva Suomessa

Kaptaksen yksiköt sijaitsevat Joensuussa ja Turussa. Kaptaslaisia on yhteensä noin 50 – automaatioasentajia, sähkösuunnittelijoita/ohjelmoijia, mekaniikkasuunnittelijoita, projektipäälliköitä, mekatroniikka-asentajia, Aftes Sales Managereita.

Kaptas on kasvava ja kansainvälistyvä yritys – olemme kiinnostuneita kokeneista osaajista ja yhtä lailla uusista alalle suuntautujista. Tervehdimme ilolla oppilaitosyhteistyötä tarjoten muun muassa harjoittelupaikkoja sekä yhteistyötä opinnäytetöissä.

Osana kansainvälistä konsernia

Paitsi että olemme vahva toimija Suomessa, olemme myös osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Konserni tarjoaa räätälöityjä komponentteja ja järjestelmiä teollisuuteen sekä laitevalmistukseen. Addtech-konserniin kuuluu Euroopassa yli 130 yritystä. Työntekijöitä on noin 3 000 henkilöä. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on noin miljardi euroa.

Edelläkävijän otteella!

Jokainen Kaptaksen työntekijä on oman alansa ammattilainen. Meitä yhdistää asiakaspalveluhenkisyys, aktiivinen ote työhön sekä työn laadun merkityksen sisäistäminen. Seuraamme aktiivisesti alamme teknologista kehitystä.

Monella ammattilaisellamme on takanaan pitkä ura Kaptaksessa. Kun Kaptas-tiimiin liittyy uusia osaajia, kokemusta, tietotaitoa ja tuoreita oppeja jaetaan puolin ja toisin. Onnistuminen kumpuaa yhteistyöstä.

Kansainvälistyvässä Kaptaksessa osaamista ja oma-aloitteisuutta arvostetaan ja palkitaan – hyvien työsuhde-etujen lisäksi Kaptas tarjoaa mahdollisuudet uralla etenemiseen ja innostavaan työskentelyyn lähellä asiakkaitamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat työskennellä automaation huippuammattilaisten kanssa!

Ota yhteyttä

Lue myös

Kaptas yrityksenä

Lue lisää

Lue myös

Kaptas kumppanina

Lue lisää