Haluatko työskennellä uniikkien automaatioprojektien ja alan uusimpien teknologioiden parissa?

13.11.2021 - Ajankohtaista

Automaatioteknologian asiantuntijayritys Kaptas Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun

  • AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA
  • TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA
  • MEKATRONIIKKA-ASENTAJAA

sekä vakituiseen työsuhteeseen Turkuun

  • AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ / AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA
  • MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Automaatiosuunnittelijana pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että automaatiotiimimme kanssa innostavissa automaatiolaitteistojen suunnittelu- ja ohjelmointiprojekteissa.

Teknisenä dokumentoijana osallistut sisällöntuottamiseen automaatioprojektien teknisen puolen dokumentaatiolle. Tiimin jäsenenä pääset myös kehittämään dokumentaatiota sekä siihen liittyviä työkaluja ja prosesseja.

Mekatroniikka-asentajana kokoat kokoonpanolaitteiden mekaniikkaa/pneumatiikkaa ja olet mukana koneiden trimmauksessa ja käyttöönotossa asiakkaiden luona.

Mekaniikkasuunnittelijana pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että suunnittelutiimimme kanssa erilaisissa automaatiolaitteistojen suunnittelu- ja ohjelmointiprojekteissa. Työ sisältää sekä erilaisten laitteiden osien että kokonaisten laitteistojen suunnittelua.

Lähellä asiakasta

Asiakkaitamme ovat lääke- ja diagnostiikkateollisuuden, metallin, muovin ja elektroniikan alan kärkiyritykset. Asiakkaidemme haasteet liittyvät kappaleenkäsittelyyn, laiterakennukseen, suunnitteluun, ohjelmointiin, tuotekehitykseen, projektinhallintaan – tuotannon tehostamiseen ja tuottavuuden parantamiseen.

Osana tiimiä uutta oppien

Monella ammattilaisellamme on takanaan pitkä Kaptas-ura. Kun tiimiimme liittyy uusia osaajia, kokemusta, tietotaitoa ja tuoreita oppeja jaetaan puolin ja toisin. Mikäli olet vasta työuraasi aloitteleva henkilö, koulutamme sinut työssä tarvittavien ohjelmistojen käyttöön. Onnistuminen kumpuaa yhteistyöstä!

Uusinta teknologiaa hyödyntäen

Tuotantomenetelmien ja prosessien kehittämisessä hyödynnämme automaatioteknologiaa kattavasti – robotiikkaa, simulointia, konenäköä, mittaustekniikkaa, kappaleensyöttöä, keinoälyä, big dataa.
Käyttämämme robotiikan valikoima on laaja: ABB, Fanuc, Yaskawa, Omron, Stäubli, KUKA. Plussaa onkin, jos sinulla on kokemusta esimerkiksi servomoottoriohjauksista (Festo, Omron), robottiohjelmoinnista (Yaskawa, KUKA, Fanuc, ABB), konenäköjärjestelmistä (Omron, Vision Automation, Cognex) ja valvomo-ohjelmistoista (Indusoft, Wonderware Intouch, Siemens TIA).

Mahdollisuuksien ura

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja kattavan työterveyshuollon. Työprojektien salliessa myös etätöiden tekeminen on mahdollista. Kaptaksessa sinulla on myös hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen. Pääset kehittämään omaa osaamistasi omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan sekä kouluttautumaan uusimpien teknologioiden osaajaksi.

Ideointikyky, luova ajattelu ja intohimo kehittää ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin ovat plussaa! Toivomme, että pärjäät sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Kansainvälinen suomalainen

Kaptas on osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Työllistämme Joensuun ja Turun yksiköissä yli 50 alan ammattilaista – automaatioasentajia, sähkösuunnittelijoita/ohjelmoijia, mekaniikkasuunnittelijoita, projektipäälliköitä, mekatroniikka-asentajia, Aftes Sales Managereita.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Joensuun yksikön osalta lisätietoa tehtävistä antaa Kaptas Oy:n Joensuun-yksikön päällikkö Pertti Tykkyläinen, (040 726 7630, pertti.tykkylainen@kaptas.fi).

Turun yksikön osalta lisätietoja antaa Kaptas Oy:n Turun-yksikön päällikkö Markku Noroaho (0400 330 620, markku.noroaho@kaptas.fi).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen meille viimeistään 30.11.2021.

Automaatioalan asiantuntijayritys Kaptas Oy (www.kaptas.fi) suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Räätälöimme laitteet asiakaskohtaisesti, olipa kysymys sitten kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Parhaiten meidät tunnetaan lukuisista lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Kaptas Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 130 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2 700 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 950 M€.